DRYTECH GARANTIER

Drytech tilbyder en fabriksgaranti på 5 år som gælder alt Drymat System hardware, og inkluderer både langbølge enheder og styringsbokse. Vi tilbyder ligeledes 20 års garanti på alle Drytechs skjulte installationer.

VORES DRYTECH GARANTI DÆKKER:

Skjulte installationer

Drymat System er udviklet med henblik på at tilbyde et produkt med en så lang levetid som muligt – det opnås ved at anvende nogle af de absolut bedste materialer og komponenter på markedet. Alle anoder er af titanium med guldbelagte koblinger, såvel som ledningerne til systemet er dobbeltisoleret. Monteringen og arbejdet i forbindelse med installationen af systemet, bliver udført af en af vores autoriserede elektrikere. Opstår der fejl eller løse forbindelser i systemet, bliver fejlen udbedret af en af vores teknikere.

Drymat Systems giver besked når der opstår fejl i systemet

Skulle der mod forventning forekomme fejl i dit Drymat System, vil du blive direkte informeret ved hjælp af systemets display. Når du kontakter Drytech i forbindelse med opståede fejl i Drymat systemet, skal du blot informere os om, hvilken fejlkode systemet viser, hvorefter en tekniker vil udrede fejlen på den eksisterende enhed eller udskifte den med en ny.

Uventet slukning eller defekt Drymat Systems styringsboks

Opstår der tilfælde hvor Drymat System styringsboksen ikke leder strøm ud i kredsløbet, vil det ikke være muligt at anvende systemets display. Ved at informere Drytech om fejlen, vil en tekniker løse problemet ved at reparere det eksisterende system eller udskifte enheden med en ny.

Drytech – synligt resultat eller pengene retur! Ved at anvende et Drymat System vil der normalt ses en reduktion af fugt på ca. 30 % inden for få måneder. Mere end 15.000 tilfredse kunder, som ved at få monteret et Drymat System har fået afhjulpet deres problemer med skimmelsvamp, fugt og ringe indeklima taler for sig selv, i forhold til systemets effektivitet.

Drytech garanti dækker ikke i tilfælde af:

  • Beskadigelse af ejendommens allerede eksisterende kredsløb.
  • Overbelastning eller overgang i ejendommens eksisterende kredsløb.
  • Selvforskyldt skader på Drytechs elektro-osmose kredsløb.
  • Overbelastning af systemet i forbindelse med lynnedslag.
  • Skjulte konstruktionsfejl, sætningsskader og revner.

Garantier

Drytech sikrer med Byg Garanti!

Byg Garanti er din sikkerhed for at få udbedret fejl i forbindelse med uventede komplikationer i opsætningsprocessen.

Drymat System er ISO 9001 certificeret

ISO 9001 er din garanti for kvalitet, effektiv styring samt en professionel kundedialog.

DRYTECH HAR FÅET KREDITVURDERING ‘AAA’

Drytech er kreditvurderet af den uafhængige data- og analysevirksomhed Bisnode.