OM DRYMAT SYSTEM

drytech-hvordan-virkerDrytechPro beskæftiger sig med afhjælpning af fugtproblemer i alle ejendomme ved hjælp af en teknik, som kaldes elektro-osmose. Elektro-osmose som er den mest effektive og samtidig billigste løsning, når ejendomme skal udtørres. Inden for teknologien elektro-osmose er Drymat System – som Drytech er eneforhandler af i Danmark og Sverige – det absolut førende og mest veldokumenterede system.

Hvordan systemet virker
Ved aktivering af Drymat systemet sendes der svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, med det formål at vandet i væggene lades positivt. Efterfølgende placeres det negativt ladet spyd i den omkringliggende jord, så spyddet tiltrækker det positivt ladede vand. Resultatet af dette er at vandet ledes væk fra murværket og ud i jorden omkring huset. På den måde forhindres der samtidig ny opstigning af fugt i ejendommens fundament.

Drymat System er en meget effektiv og relativ enkel systemløsning til afhjælpning af fugtproblemer. Modsat andre mere omfattende løsninger, så efterlader monteringen af et Drymat System kun Drymat-boksen som er en lille boks der hænger på væggen. Systemet er bestående af en strømførende ledning, elektroder og Drymat-boksen.

Billigere og nemmere end andre metoder
Når man anvender Drymat System i forbindelse med at komme fugt i kælderen til livs, så er der mange fordele at opnå. Systemet er økonomisk fordelagtigt sammenlignet med andre løsninger, monteringen kræver ikke større og besværlige bygningsmæssige ændringer, og så er der ingen vedligeholdelse forbundet med et Drymat System.