HVEM ER DRYTECH

drytech-fugtproblemerDrytech er specialister i rådgivning og afhjælpning af fugtproblemer i alle former for bolig og ejendomme. Drytech anvender teknikken elektro osmose.

Fordelene ved elektro osmose er at det er en meget effektiv og samtidig billig løsning, når mur- og træværk skal udtørres. Drytech er eneforhandler af Drymat Systeme i Danmark og Sverige, hvilket er det absolut førende og mest veldokumenterede system inden for elektro osmose.
Læs om teknologien bag elektro osmose 

Drymat System er udviklet af tyskeren Frank Lindner, der er Europas førende producent af elektro osmose teknologien. Drymat System sælges og anvendes i det meste af Europa, USA samt Canada, og med mere end 15.000 installationer er systemet et anerkendt og gennemtestet produkt. Drymat System succes er baseret på tysk kvalitet, omhyggelighed og er bygget på nogle af de bedste komponenter på markedet.

Det danskejede selskab Drytech drives af erfarne virksomhedsledere. Niels Olsen har med sin økonomifaglige baggrund drevet selvstændig virksomhed de sidste 12 år.

Du kan effektivt og hurtigt afhjælpe fugtproblemer i din bolig eller ejendom med elektro osmose. Drytech indgår i samarbejde med nøje udvalgte håndværkere, der med fokus på godt og professionelt håndværk udfører opgaven, så både vi og kunden kan være tilfreds med opgaven og det efterfølgende resultat.